Over ons

Waarom kiezen voor een opleiding of training van Safely?

Binnen het vakgebied veiligheid richten wij ons specifiek op Arbo-aspecten (arbeidsveiligheid). Uiteindelijk willen wij voorkomen dat mensen iets overkomt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Technisch is hierin tegenwoordig veel haalbaar; we dienen ons vooral te richten op menselijk gedrag en alle factoren die daarop invloed hebben. Onze passie ligt er vooral in om mensen te helpen.

Safely bestaat uit een team van deskundigen die ruime ervaring hebben in diverse deelgebieden en branches. De deskundigen zijn de echte ‘vakidioten’ die kennis en kunde willen en kunnen delen.

Het Deskundigenteam van Safely

Eric Termijn

Zelfstandig ondernemer/entrepreneur, veiligheidsrealist, senior lead auditor. Bij Safely fungerend als docent, scriptiebegeleider en examinator.

Meer informatie »

Nieuwsgierig, vragen of eens met ons kennismaken?

Safely Training & Consultancy staat voor kwaliteit, open- en eerlijkheid, geen woorden maar daden, coaching en begeleiding.

Laat ons u helpen en ontzorgen op het gebied kwaliteit, Arbo en milieu. Wij gaan gratis en vrijblijvend met u in gesprek om u praktijkgericht ondersteuning te bieden in de vorm van trainingen / opleidingen of als adviseur.